Over ons

Aangenaam, wij zijn Charlotte en Petra. Beide gebeten door werk, loopbanen en de toekomst van samenleven. We zijn Deep Careers gestart vanuit de overtuiging dat loopbanen een hernieuwd perspectief en aanpak nodig hebben. Het perspectief van long path, echtheid en bijdrage.

Charlotte De Mey

Welkom, ik ben Charlotte De Mey, meisjesmoeder, ondernemer, coach, lezer, beweger, genieter, matchmaker en onderzoeker. Geboren en getogen in Gent (België) in 1974 en nog steeds verknocht aan mijn geliefde stad.

Wanneer je jezelf waarmaakt en vanuit je totale zijn in verbinding gaat met je omgeving, heb je een positieve impact op de samenleving. In 2017 verscheen mijn eerste boek “Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”. Het brengt de groep van creatieve en kritische denkers en doeners in beweging die (iets van) zichzelf in de wereld zetten in de overtuiging dat het betekenisvol is. Omdat ik niets liever wil dan leven in een wereld die mee gevormd wordt door hun unieke bijdrage. Vanuit het verlangen om meer mensen te brengen bij “doen wie je bent” en zo de samenleving positief te beïnvloeden, breng ik een bont gezelschap van mature en deskundige loopbaancoaches samen in loopbaancentrum Ziezo. En begeleid ik ondernemers in emotioneel intelligent leiderschap.

“Preach what we practise” en de intentie een goede (voor)ouder te zijn deed me samen met Petra “Deep Careers” ontwikkelen in de hoop dat we ooit allemaal samen op een andere manier naar loopbanen kijken. En ik me niet langer “die rare” hoef te voelen.

Benieuwd naar meer?

Petra Peltenburg

Welkom, mijn naam is Petra Peltenburg, mama van een tienerzoon, partner van Bart, levensgenieter, groeimotor, potentieelvolger, ondernemer en coach in hart en nieren. Geboren en getogen in Schoonhoven (Nederland) in 1976  en sinds 2007 woonachtig in het prachtige Herenthout.

Als jij het leven vertelt wat het moet zijn, beperk je het. Als je het toelaat dat het je toont wat het wil zijn, zal het deuren openen waarvan je het bestaan niet kende. Mijn passie ligt bij de puzzel mens-werk en mensen zich in hun volle kracht en potentieel te laten ontwikkelen. Deze passie kan ik ten volle (be)leven binnen mijn organisatie Dialogisch waar ik samen met een 30-tal gedreven en professionele coaches zowel individuen als organisaties begeleid in vragen rond HR, loopbanen en ontwikkeling.

Ik haal er veel energie uit om organisaties te begeleiden naar de match met de juiste werknemer én ervoor te zorgen dat mensen zichzelf kunnen zijn in hun organisatie. Gewoon omdat ze heel hun zijn en een groot stuk van hun talenten kunnen inzetten in die organisatie. Een échte win-win in mijn ogen en de toekomst van gezonde loopbanen.

Deep Careers is het volgende puzzelstuk en direct een mooie uiting van het wij-denken. Samen met Charlotte hoop ik met Deep Careers een opening te creëren om loopbanen op een andere manier neer te zetten.

Benieuwd naar meer?